13 september 2018

BlogChick Bommels - Zij zijn wit en wij zijn bruin

Dagelijks komen er duizenden filmpjes voorbij, men uploadt zich een scheve vinger! Soms zitten daar heel fijne leuke educatieve bij, maar regelmatig springt er ongevraagd een kiekje vol lelijkheid op mijn scherm. Zo zag ik een vechtende groep boerkadraagsters ergens in Saoedi Arabië gezellig elkaar de stof van het bedekte hoofd aftrekken! Niets mis mee, als je als volwassen vrouw zo nu en dan de behoefte hebt om elkaar eens vrolijk in elkaar te slaan, moet je dat doen! Zelfs als het in een land gebeurt, waar je niet voor vechten maar voor het niet dragen van bedekking de doodstraf kan krijgen! Heikel punt in dit filmpje, een van de dames had haar baby vast. Tenminste, tot dat zij dat kindje meerdere keren op de grond deponeerde om haar tegenstander nog eens flink af te ranselen! Vreemd blijf ik het vinden dat de mensen die dit filmen niet even de moeite nemen om in dit geval de baby van het gevaar te redden. Waarom is de 'Like' belangrijker dan de helpende hand geworden?

Ook grappig, een visagiste die beschuldigd wordt van racisme. Een dame die lekker overweg kan met de kwasten en poeders. De helden die al jaren tegen Zwarte Piet strijden hebben nu haar in het vizier. Want de lieve dame heeft met haar make-up een mevrouw bruin geschminkt! En daar zijn de haters het niet mee eens, want een wit iemand bruin schilderen mag niet. Want dat is discriminatie. De make-up artieste wordt nu zo bedreigd dat zelfs haar nageslacht niet meer veilig is. Wat ik hiervan vind?

Schande, wat ben je een ongelofelijke mislukte abortus als je mensen gaat bedreigen om een prachtige foto zonder bijbedoeling! Wat ben je een hufter wanneer je in alles wat niet helemaal in jouw straatje past, gaat manipuleren. Waar is het in je Goddeloze bestaan misgegaan, en waarom uit je deze stress op je medemens? Dat je iets tegen het zwart schminken van een fictief mannetje hebt is tot daar aan toe! Deze discussie had sowieso héél anders ingezet moeten worden. Dan had het tolerante deel van deze samenleving weldegelijk geluisterd! Dat de pepernoten en het speculaas alweer in de schappen liggen, betekent niet dat je als zwaar gestoorde onmiddellijk je grot uit moet kruipen om opzoek te gaan naar onschuldigen. Waar zit dat losse steekje, en hoe kunnen wij gezamenlijk zorgen dat het opnieuw geprogrammeerd zal worden? De make-up mevrouw deed niets anders dan haar model artistiek nóg mooier maken. Geen normaal mens, ongeacht afkomst, zag hier racisme in. Deze gehele waanzin kun je vergelijken met al die mafklappers die bij het aanzien van Ali B met zijn zoon onder de douche, meteen gaan seksualiseren. Je moet toch wel heel ver van de bewoonde wereld zijn geraakt, in een ongelofelijke bubbel leven om op alle bruine slakken wit zout te gooien.

Gaan we weer beginnen, is het weer zover? Zijn de haters en extreem linksen ontwaakt uit hun zomerslaap? De strijdt tegen het fictieve mannetje is al gewonnen. Niemand durft meer in zijn etalage uiting te geven. Geen winkelier die zich waagt aan bruin… Dus nu is het volk aan de beurt! Ik wil geen tweedeling, noch zit ik te wachten op wederom een winterseizoen waar ik domme vragen en antwoorden van nóg dommer volk, moet aanhoren. Ik wil niet meer uitleggen of spreken over Zwarte Piet en zijn pedofiele baas! Geen zin om elke keer naar mijn gedachten en menig gevraagd te worden. Rot allemaal op, zowel wit als bruin en zwart. Ga lekker met je genitaliën in de oliebollen pan roeren! Smijt de pepernoten tegen je tegenstander aan, laat je kind lekker stuiteren! Maar stop met profileren van onschuld. En heb je dan echt de dringende behoefte om mensen van racisme te redden? Ga naar het land waar de boerka belangrijker is dan je kind! Ga naar al die trieste dames, verborgen achter stof, ga naar donker Afrika of Azië, daar waar de meisjes worden ontdaan van lip en knot. Leg aan deze mensen uit dat het hier óók vreselijk erg gesteld is met de mensenrechten!

Want hier kunnen witte dames hun beroep vrij uitoefenen. En dopen hun kwast iets te lang en vaak in de bruine palet! En dat is héél erg… Want zij zijn wit en wij zijn bruin en dat is niet eerlijk!

Fuck You!