2 februari 2021

   BlogChick Bommels - Piemeltaart

Nu de avondklok zo goed als zeker de tiende februari zal eindigen, op 8 februari de kinderen van hun opvoeders worden verlost en winkels door middel van afhaalloket hun producten weer aan de man mogen brengen, haalt Nederland nóg eens diep adem! De laatste loodjes zijn in zicht, of is dit net als vorig jaar een economische boost en loert er een derde beperking van koop- en leefgedrag, om de spreekwoordelijke hoek?

Ik ben van nature geen knuffelbeer, ik mag mensen zowel fysiek als psychisch graag op anderhalve meter afstand houden! Maar zelfs mijn handen jeuken om weer eens iemand anders dan mijn geliefde te betasten! Tot die tijd zal ik het met mijn geliefde of als vrolijk lekker alternatief een Piemeltaart moeten doen!

De conservatieve Partij van de Eenheid van de bekeerde PVV’er Arnoud van Doorn heeft op zijn kandidatenlijst een roomblanke dame op de derde plaats staan! Niets mis mee, aangezien steeds méér roomwitte - mensen zich tot het extremisme bekeren. Maar deze dame bakt voor haar inkomen onder andere piemeltaarten! Erotische baksels waar menig mens raar van opkijkt. Helemaal als God belangrijker dan je genitaliënvrijheid is, krijg je behalve rode koontjes ook jeuk in je onderste regionen. En laat de conservatieve extremist daar nou juist héél bang van worden! Ij en zijn achterban doen alleen aan erotiek wanneer God het te druk heeft om mee te loeren in de slaapkamer! De Piemeltaart bakster kan niet meer van de kandidatenlijst afgehaald worden, maar Arnoud van Doorn heeft al aangegeven dat ‘wanneer zij gekozen wordt zij deze eer aan zich voorbij moet laten gaan’.

Tot zover de leugen van de partijnaam. Want eenheid houdt toch in dat zelfs Piemeltaartenbaksters in zijn enge partijtje welkom zijn? Of is Arnoud van Doorn vergeten dat zijn gehele partij uit allemaal vreemde stiekeme individuen bestaat? Van Doorn voorop, want als er iemand een ranzige gedachten op na houdt is hij het wel, daar kan geen Piemeltaart tegen op!

Arnoud van Doorn pleit voor méér islamitische invloeden in ons land. Dat is behalve grappig óók best een beetje angstig. De minderheid waartoe gepokt en gemazelde islamitische mensen behoren, is aardig uit de kluiten gewassen. Wij kunnen bijna spreken van een meerderheid, en laat types als Van Doorn hier nou kwaadwillig misbruik van maken. Onder het mom van iedereen is één, maken partijen als die van hem juist de tweedeling zichtbaar. Religieuze clubjes behoren niet in de klaslokalen én niet in de politiek. Van de Christenen die anti-alles zijn tot de extremistische islamieten die alleen zichzelf geweldig vinden. God moet terug naar daar waar God hoort, in de gebedshuizen én achter de voordeur.

Daarbij blijft het mij telkens weer een vreemd fenomeen, allen pleiten voor saamhorigheid. Samen vechten tegen virussen en misstanden, maar zodra er macht bij komt kijken worden de verborgen agenda’s opengetrokken. Dan houdt niemand zich meer aan verkiezingsbeloftes.

Ik ben niet tegen Piemeltaarten, noch kan ik mij druk maken om mensen die graag aan deze erotische lekkernijen likken. Toch sla ik over, ik vind het behalve ordinair net zo dom als een stripper op een vrijgezellenfeest! Geef mij maar het echte werk!