22 oktober 2018

BlogChick Bommels - Melk

Terwijl de griep mijn veilige onderkomen beheerst en mijn eigen longen langzaam verzuipen in snot, dep ik het voorhoofd van mijn kleine meisje. Want, op het moment dat een meisje van veertien jaar ziek is, is zij weer even héél klein. Zij jammert over dat het vakantie is, zij tóch echt héél erg die ene winterjas nodig heeft, en dat die ene winterjas straks is uitverkocht! Terwijl zij dit intense dilemma overdenkt, snottert zij nóg eens fijn mijn kant op! De spetters landen op mijn wang, en ietwat kokhalzend veeg ik deze met een handdoek weg. Ik vertel haar dat die ene winterjas niet de enige is, en schenk nog wat multivitaminen voor haar in. Met een treurige blik rolt zij haar ogen, en zucht diep…

Natuurlijk begrijp ik dat die ene winterjas het meest belangrijke is! En als ik aanbied deze voor haar te gaan kopen, dan reageert zij verbaasd. Het gaat niet alleen om die ene winterjas, maar vooral om diegene met wie zij die ene winterjas zou gaan kopen! Meisjes van veertien gaan niet alleen die ene winterjas kopen, er moet een héél gevolg van goed- en afkeurende blikken mee! Daar gaat een strak besproken scenario aan vooraf, en de griep heeft dat helemaal kapot gemaakt. Er zal opnieuw moeten worden geappt en ge-facetimed… En 'sowieso is die ene winterjas misschien morgen niet meer zó heel vet'. De conclusie: er zal vergaderd moeten worden, "maar eerst even beter worden", roep ik vanuit de keuken.

De boodschappen bestaan uit vers en fruitig, maar geen melk! Want dat is niet alleen slecht voor het slijmvlies, maar ook te racistisch! Ja, u leest het goed! De grootste dierenbeschermingorganisatie ter wereld PETA heeft melk als racisme bestempeld! En ik begrijp dat helemaal, want er is niets ergers dan een wit persoon een vol glas melk te zien weg klokken!! Ik erger mij al jaren aan mijn witte geliefde, hij doet het volgens mij expres. Want waarom drinkt hij die beker vol witte koeientroep niet uit mijn zicht? Daar is toch de afscheiding van keuken en woonkamer voor, zodat je elkaars discriminerende trekjes die nu eenmaal onoverkomelijk zijn in een gemixte relatie, niet hoeft te zien? Elke keer weer als ik op de zuivelafdeling van de buurtsuper sta, lopen de rillingen mij over de rug, al die witte blonde blauw oog mensen die karren vol melk richting kassa rijden… Om kotsmisselijk van te worden. Neem Godverdomme gewoon chocolademelk, of is dat te veel gevraagd? Na het lezen van dit bericht heb ik onmiddellijk een clubje opgericht! Wij zullen zeer binnenkort alle gangpaden gaan blokkeren… Niemand meer er in of uit! Het moet maar eens afgelopen zijn met dat achterlijke melk drinken. Wij zijn nu aan de beurt, en eisen deze traditie nóg liever gisteren dan vandaag te laten stoppen! Weg met de melk, wij willen choco veeg melk!

PETA, de club van geitenwollen uitloopsokken! Zij doen mooi werk, stellen veel dierenleed aan de kaak. Ze openbaren de walgelijkheden in de vleesindustrie… Maar als men nu in alles racisme gaat zien… Dan begrijp ik er zelfs niets meer van. Want betekent dit dat ik nog wel melk mag drinken, maar mijn witte liefde niet? En heeft iemand al de koeien geïnformeerd? Wat vinden zij hiervan, riepen zij bij elke slok die door een blanke werd genomen steeds héél hard "Boeeee" en is daarom deze gedachte op gang gekomen? Schoenmaker blijf bij je leest, ga de echte bontdragers aanpakken. Sla de Jood en de Moslim om hun gelovige oren, omdat zij onverdoofd slachten. Gooi met uitloop eieren naar de legbatterij-eierenkopers! Maar blijf met je tering tengels van eenieders glas melk af!!

En even voor de duidelijkheid… Voordat iedereen weer gaat wijzen en blèren! Deze waanzin is NIET, ik herhaal NIET door donkere of gelovige mensen bedacht! Nee, door witte mensen met te veel tijd. Dus mocht u willen discrimineren? Neem dan een glas melk, maar laat ONS met rust!